Rodi

Goodnight Slaapkamers heeft verstand van goed slapen
Met 5000 m2 de grootste slaapkamer van Nederland

CRUQUIUS - Goede en voldoende nachtrust is belangrijk. En smaak speelt een belangrijke rol bij de inrichting van de slaapkamer. Daarom is het verstandig om, zodra het gaat om goede nachtrust, een bezoek te brengen aan Goodnight Slaapkamers. Met ruim 5.000 vierkante meter vloeroppervlak de grootste slaapkamer van Nederland.


Bij de vestiging van Goodnight aan de Spaarneweg in Cruquius kunnen klanten gratis voor de deur parkeren. Eenmaal binnen geen volgepropte toonzaal, maar ruime paden en tientallen smaakvol ingerichte up-to-date slaapkamerstudio’s met overzichtelijke presentaties wat er met en rondom een bed mogelijk is; veel variatie in merken en mede daardoor diversiteit in prijsniveau.
“Of het nu om een slaapmeubel voor twee personen gaat of een eenpersoonsbed; we hebben gewoon heel veel keus”, aldus Lars de Ruiter van Goodnight." Hij vervolgt met: "Ook als het gaat om wat er in dat bed ligt. Want Nederlanders mogen dan wel een lichte voorkeur hebben voor een stevig(er) matras, daar kunnen wel diverse bodems onder. Denk aan een spiraalbodem of lattenbodem. Maar er is ook een schotelbodem of een boxspring. Het kan allemaal en wij bieden daarbij een persoonlijk en deskundig advies.”

Gerenommeerde merken

Om dat maatwerk mogelijk te maken, werkt Goodnight samen met gerenommeerde merken zoals Eastborn, Kuperus, Jensen, Swissflex en Tempur. Daarnaast zijn er de beddenmakers van Oisterwijk die met hun collectie boxsprings Nederlandse kwaliteit en vakmanschap leveren. Er is een geheel vernieuwde Auping instore-Plaza waar Goodnight de vernieuwde versie van de Auping Original boxspring presenteert.
De Ruiter: “Slapen doen we allemaal op een andere manier. Daarom geven we graag een persoonlijk slaapadvies en bestaat de mogelijkheid om een groot aantal matrassen en bedbodems te testen. Een bed staat niet alleen, maar maakt deel uit van een hele slaapkamerinrichting. Daarom besteedt Goodnight ook aandacht aan zaken als kasten, nachtkastjes, bedtextiel (van hoeslakens tot spreien) dekbedden en kussens. Variërend van klassiek tot modern en van luxe tot eenvoudig. Tevens hebben we een eigen expeditie voor het bezorgen en monteren van de boxsprings, ledikanten en kasten.”
Goodnight Slaapkamers, Spaarneweg 18 in Cruquius, tel. 023-5293984, www.goodnight.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 01 september 2017 - 16:27Reacties (0)


Reageer