Rodi

Hoge opkomst start verkoop Tudorpark

Ruim 120 bezoekers kwamen afgelopen zaterdag een kijkje nemen in het Tudorhouse. (foto aangeleverd)

HOOFDDORP - De start van de verkoop van plandeel Buckingham Quarter in nieuwbouwwijk TudorPark in Hoofddorp werd afgelopen zaterdag goed bezocht. Ruim 120 bezoekers kwamen een kijkje nemen in het Tudorhouse. Het is de modelwoning in de Engelse Tudorstijl, die voor de gelegenheid was omgetoverd tot informatiemarkt waar grote panelen van de woningen te bezichtigen waren en belangstellenden getrakteerd werden op een Engelse high tea.


Mensen konden zich laten informeren via een zojuist verschenen brochure over TudorPark, ze werden bovendien uitgebreid te woord gestaan door de makelaars van het TudorPark team. De speciale TudorPark fietsen werden gebruikt om het reeds opgeleverde deel van de wijk te bezoeken. De aanwezigen waren enthousiast over het eerste deelplan waarin elke woning anders is en met veel oog voor detail is ontworpen en volop aan ruimte voor kinderen is gedacht. Zowel jong als oud vond de weg naar het Tudorhouse aan de Bennebroekerweg.
Het verkoopteam heeft afgelopen zaterdag maar liefst 13 bezoekers blij kunnen maken met een woning. Ontwikkelaar Dura Vermeer wijst toe op volgorde van inschrijving. Kon je afgelopen zaterdag niet aanwezig zijn maar wil je toch meer informatie? Op de projectwebsite TudorPark.nl is het inschrijfformulier (zie: aanbod/downloads), de brochure en de nieuwe prijslijst te downloaden. Liever a.s. zaterdag een kijkje nemen in het Tudorhouse of telefonisch contact met een van onze makelaars? Bel dan met Eric van Oversteeg op 06 - 53 418 275 of Bas van Beusekom op 06-22503566.

Artikel geplaatst op donderdag 05 oktober 2017 - 12:10