Rodi

Fiscaal voordelig sparen voor uw uitvaart!
Regel het nu:

Een deposito bij Stichting Dunweg Depositofonds is een interessante mogelijkheid om tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart. (foto aangeleverd)

HOOFDDORP - Om gebruik te kunnen maken van fiscale voordelen en uw nabestaanden niet te belasten met de zorg over uw uitvaart, is het prettig om nu al zaken te regelen voor later. Dunweg Uitvaartzorg kan u hierbij uitstekend van dienst zijn met het Dunweg Depositofonds.

 

Fiscale voordelen


Een deposito bij Stichting Dunweg Depositofonds is een interessante mogelijkheid. U krijgt een aantrekkelijke rente, u profiteert van een extra vrijstelling in box 3 en het tegoed dat u opbouwt, valt buiten uw eigen vermogen voor de Wet langdurige zorg (dat wil zeggen: dit vermogen telt niet mee bij de bepaling van uw eigen bijdrage, mocht u in een verpleeg- of verzorgingshuis opgenomen worden). Wanneer u overlijdt, komt het volledige bedrag van het deposito vrij om de uitvaartkosten te betalen. Zo bespaart u uw nabestaanden de financiële nasleep van een uitvaart.

Wie gaat uw uitvaart betalen?


De kosten van een uitvaart lopen snel op. Als u uw familie en/of vrienden niet met deze rekeningen wilt opzadelen, dan raden wij u aan om tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart. Een van de mogelijkheden om dit te doen is het afsluiten van een deposito bij het Dunweg Depositofonds.

Regel het nu


Heeft u vragen over uw uitvaart? Wij denken graag met u mee en inventariseren uw wensen en vragen. Neem vandaag nog gratis en vrijblijvend contact op met Dunweg voor meer informatie, tel: 023-5633544, of info@dunweg.nl).

Artikel geplaatst op maandag 05 november 2018 - 11:43